Gyerek születésnapi zsúr, tinidiszkó
facebook twitter

Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín

Hozza magával, akiket szeret és tegye feledhetetlenné a napjukat! Vagy soha se tudják meg, mit hagytak ki!

 

Gyerek születésnapi zsúr, tinidiszkó

Gyerekzsúr


Egy gyerekzsúr megszervezése mindig problémákkal járó feladat a szülő számára. A lakás, vagy szoba feldíszítése, megfelelő vendégváró étel és italbeszerzése, elkészítése, vidám hangulat biztosítása és a végén a lehangoló rendrakás mind útjában áll a sikeres gyerekzsúrnak. Nekünk azonban mindez a kisujjunkban van!

Vidám gyerekzsúr Játékos vetélkedőkkel!

A megbeszélt időpontra előkészítünk minden szükséges kelléket (teremdíszítés, enni és innivalók, vidám játékok), hogy a szülőknek és a gyerekeknek már a kezdettől fogva csak a kis vendégeikkel lehessenek. Ráadásul a játékszervező animátorunk biztosítja a megfelelő hangulatot. Gondolná, hogy mindez cseppet sem drágább, mint az ismert gyorsétteremben.

Rendezzen gyerekzsúrt, tinidiszkót a Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín területén!

Gyerek születésnapi zsúr, tinidiszkó esetén szinte bármilyen nemzetközi és magyaros ételkínálattal tudunk szolgálni kitűnő pizza ételeink mellett. Az egyszerre több mint 50 főt befogadni képes belső terem és a külső grillterasz különleges hangulatot keltenek a jelenlévő vendégekben, így Gyerek születésnapi zsúr, tinidiszkó rendezésére rendkívül alkalmassá teszik a helyet.   

Szervezzen gyerek születésnapi zsúrt, tinidiszkót a Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín területén a kertvárosban!

Ajánlatkérő űrlap