Házassági évforduló
facebook twitter

Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín

Hozza magával, akiket szeret és tegye feledhetetlenné a napjukat! Vagy soha se tudják meg, mit hagytak ki!

 

Házassági évforduló

Házassági évforduló


Közeleg az Ön házassági évfordulója?

Tegye emlékezetessé a házassági évfordulót családja és barátai társaságában a Black Cat Rendezvényhelyszín szervezésében!

Vannak az életünkben olyan nagy pillanatok, amelyek egyszerre sarkallnak bennünket emlékezésre és örömre is. Ezek azok a pillanatok, amelyeket jó, ha megosztunk családtagjainkkal, barátainkkal és a legközelebbi ismerőseinkkel. Ne szalassza el ezt a pillanatot, hiszen nem sok van belőlük!

Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín kiválló választás egy házassági évforduló megszervezésére!

Házassági évforduló szervezése esetén szinte bármilyen nemzetközi és magyaros ételkínálattal tudunk szolgálni kitűnő pizza ételeink mellett. Az egyszerre több mint 50 főt befogadni képes belső terem és a külső grillterasz különleges hangulatot keltenek a jelenlévő vendégekben, így házassági évforduló rendezésére rendkívül alkalmassá teszik a helyet. Mi mindenben segítünk önnek a vendégek fogadásába, ellátásában és szórakoztatásában.

Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín kiválló lehetőségeket kínál önnek házassági évforduló megszervezésére, keressen minket és mi elkészítjük önnek személyreszabott árajánlatunkat.  

 

Ajánlatkérő űrlap